CNC Laseroperator

Heb jij affiniteit met metaal, CNC gestuurde machines en aantoonbare werkervaring in de metaalindustrie?

Dan zij wij opzoek naar jou:

De functie:

Na een interne aanvullende opleiding ben je als laseroperator verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van de PrimaPower lasermachine. Mocht je nog helemaal geen ervaring hebben met een CNC gestuurde lasermachine dan wordt je hiervoor opgeleid.

Je bent verantwoordelijk voor het snijden van plaatwerk en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Daarnaast zorg je voor de juiste afstelling van de machine volgens de richtlijnen en tekeningen. Als er storingen of problemen voordoen, zorg jij voor een gepaste oplossing en test je of de storing is verholpen.

Functie-eisen:

De ideale kandidaat heeft een MBO werk- en denkniveau en heeft een technische achtergrond. Enige ervaring met productiemachines is een pré. Als persoon ben je flexibel, kun je zelfstandig werken en heb je oog voor kwaliteit. Je bent woonachtig in de omgeving van Milsbeek.

Wij bieden:

De fulltime functie biedt uitzicht op een vast dienstverband met een daarbij behorend marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaalbewerking. Primofol biedt je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en fijne werksfeer.

Bij interesse gaarne jouw cv met een korte toelichting sturen naar: info@primofol.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact gegevens

Tel:
+31 (0)485 511 445

Fax:
+31 (0)485 514 554

Mail:

Wat wij voor u kunnen doen?
Hieronder kunt u direct in contact komen met de juiste contactpersoon van de afdeling die u verder kan helpen.

Naar contactpersonen!
Tot onze opdrachtgevers behoren: